Exo Next Door
Tuesday, 26 May 2015, ϟ 0 shout(s)



Tadaa ... akhirnya exo ada show lagi lepas exo showtime . Tapi show kali ni takde  kris ngan luhan :wower: Tak sia sia aku buka youtube haritu sebab nak tengok lagu exo then kuar pasal ni . Serius best memandangakn aku memang in love dengan si exo ni so semua pasal exo nak layan tambah tambah lagu comeback diorang , Call Me Baby , tu meletup letup bestnya. kebaow *mercun meletup

Tapi sayangnya takleh download video ni , hanya mampu tengok kat internet je without any repeat :wower: Sedih sungguh , Dahla minggu depan dah takleh tengok . Sekarang ni dah episod 15 . Cerita dia pasal chanyeol yang balik rumah atuk dia dengan dyo , baekhyun ngan sehun sebab nak cari something yang atuk dia tinggal . Kebetulan jiran sebelah rumah dia , Yonhee , minat exo dan mak dia arahkan Yonhee jadi housekeeping dekat rumah Chanyeol ni .

Tapi yang best sebab muka Yonhee jadi pink bila cakap dengan laki hensem or crush dia . Haha . Dan si chanyeol ni sebenarnya kawan masa kecik si Yonhee ni . At the same time , Dyo pon suka dekat si yonhee ni . Ok aku memang minat ngan dyo dan serius comel dalam cerita ni . Mohon tengok ye haha . Let continue watching . Baii


new past