Cuti Dah Nak Habis
Friday, 24 July 2015, ϟ 0 shout(s)



Haluuuuuu  Selamat Hari Raya bagi yang dah habis puasa 6 tuh . Aku bila nak buat lah . Hmm cano , best raya blogger-emoticon.blogspot.com Mesti lah best kan blogger-emoticon.blogspot.com Tanya budak budak pon diorang kata best . Tapi bagi aku pon best la jugak sebab cuti lama hahhahahah . Takda la lama sangat , even 2 minggu tapi tak rasa macam 2 minggu pon . Rasa macam semalam baru balik dari pineng tapi esok malam dah nak balik pineng balik  Tak puas cuti lagiiii 

Petang ni twin aku dah nak balik joho , haha at least aku balik lambat . Dia balik teganu lambat tapi kena balik joho awal haha . Kesian . Semalam baru sempat gi beraya kat umah aweks . Hmm gi mari gi mari dari besut , dok dang nok gi mane mane . Tudiaaaa , kuar ayat ganu dah . Esok rasanya nak pi skolah lah sebab aku tak menyempat nak raya dengan cikgu cikgu skolah aku dulu plus dengan kenduri rumah kawan aku lagi . Hmmm sempat kot , merempit lagi dengan Bhah hehe

Bila lagi la dapat cuti lama ceni , nak tunggu final exam lambat lagi la woi *padahal lagi bape bulan je pon . Balik pineng nanti konfem habis la duit raya aku , nak bayar ni la , tu lah . Yuran kelab pon dah 50 hinggit . Mahal bak hang blogger-emoticon.blogspot.com Dengan hutang lab report lagi haritu , haihhhh

Actually banyak benda je aku nak share tapi aku malas nak menaip . Haaaa penat kau . Nanti aku terajin aku update lagi *bila lah agaknya

new past