Cross country
Saturday, 5 September 2015, ϟ 0 shout(s)

Haiii   Lama tak update . Kaku tangan rasanya , phewww but first of all nak ucap selamat hari kemerdekaan walaupun dah lambat bape hari . Still dalam mood merdeka apa kan ? Haha cuti merdeka hari tu pon aku balik tapi tak sempat nak update sebab dari besut ke KT pastuh dari KT ke besut balik . Ulang alik macam tu je . Tak sempat nak buat pape melainkan lepas gian gi hiking haritu . Maybe last dah kot hiking tuh haha , serius penat weh sebab dah lama tak buat keje tu
Okay lepas balik dari cuti merdeka isnin baru ni , so far takde benda yang berlaku lagi melainkan merentas desa dekat permatang pauh hari ni . Masa nak balik sini hari tu , punya la sedih nak tinggal ma ngan pa  Masa first first daftar hari tu okay lagi tapi dah dua bulan duduk sini , i got so many trouble that just make me down . Day by day and i crying every night , call ma ngadu ni ngadu tu . Tapi since dah balik merdeka hari tu , dah okay lah sebab dah lepaskan semua beban yang ada kat sini kat dorang . Kena sadokan hati lah ni sebab dah bape minggu je agi nak final exam . Then sem break . Nak lepaskan semua masalah yang ada kat sini bila cuti sem .
Cross country a.k.a merentas desa , haha kadang kadang rasa macam zaman sekolah je . Yelah masa sekolah je buat larian tu , tu pun awal tahun . Ni nak habis sem baru buat hahah . Best jugak la tadi sebab melibatkan semua sem satu . Ramai kot , dipenuhi luatan merah . Bukan cross country je , ada kawad sekali . Best jugak la tengok budak bertam kawad tadi . Cantik seriously , tahniah la kat korang sebab dapat perfom dengan cun sekali . tepukkk . Masa penutup tadi lah leceh sikit sebab terlampau panas dekat pineng ni tapi alhamdulillah la lepas penutupan tadi , hujan . Perghhh sejuk
Setiap kali pergi pauh , rasa macam ada life dekat universiti sikit sebab kat sana ramai orang . Kalau kat bertam , engkau tengok aku , aku tengok engkau . Aktivit ape jela yang boleh buatnya , tapi yang paling best sebab rumah kitorang ada modem wifi hahah . Semalam test anatomy , aihh tak payah cakap la sebab aku bukan jenis yang suka bio . Bila tak suka tu paham paham jelah kan hahah
Minggu depan macam sibuk je sebab ada test listening , test env , kuiz chemist . Aihh kena perah otak lagi lah ni . Tapi raya haji dapat balik lama lah sebabnya sekali dengan study week . Duk kira cuti je ni , dahla final exam lagi bape minggu je . Tanak la repeat anatomy woiii

new past