The Boy
Friday, 22 January 2016, ϟ 0 shout(s)



Another horror movie . Sejak form 4 ni aku jenis dah tak layan sgt drama cinta , novel cinta apabenda tu semua . Dah start layan novel dan movie thriller dan horror which is aku rasa lagi best . So tadi alang alang keluar teman housemate aku beli barang , so sempat la pi wayang nak tengok movie the boy ni . Dapat half price sebab bawak student card hahahaah

Mula mula ingat citer ni biasa biasa je macam annabelle , the conjuring , insidious tu semua tapi bagi aku la , this one lagi best even last last dia agak tergantung . Tu konfem ada sambungan lagi haa . Kali ni aku rasa bukan pasal kisah hantu semata mata tapi lebih kepada psycho takpun thriller la sebab ada babak bunuh bunuh jugak dan orang di sebalik patung budak tu sangat scary sampaikan aku dah uish uish kat dalam panggung tu

As usual memang banyak scene yang bagi suspen jela tapi sekali betul betul haa , pergh . Tapi dia agak takut bila part yang last last tu . Dia rasa macam nak tengok lagii nak tengok lagii . Haih kena suruh ijad dw la lepas ni

new past