Last Semester
Tuesday, 28 March 2017, ϟ 0 shout(s)


Related image

Hollaaaa blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com Finally got a chance to update my online diary after a very very veryyyyyyy busy schedule + enjoyable study week  Hahah ekceli dah malas nak study ni sebab ngantuk. Yela lepas makan biasa lah kan. Tadi ada keluar dengan hosmet katanya last hangout together gether ? I guess lah. Tak sangka dah last sem dah sebelum masuk practical bulan 6 nanti. Siapa sangka seorang asma yang dulu menangis nangis tanak sambung course ni tapi Allah sadokan dan kuatkan semangat dia sampai lah ke sem 4 ni dan insha Allah sampai habis sem 6 aminnn.

Haha tetiba rasa macam dewasa :face35: yela gonna turn to 20 this year. Kejap betul masa, rasa macam baru je masuk sem 1 dan guess what, aku sampai ke hari ni takleh nak move on dengan zaman SPM walaupun result takdelah gempak mana hahahaha. Bila cakap pasal sem 1 macam lawak pula yela menangis waktu MDS sebab homesick plus kena dera lagi time tu :face21: First time jauh dengan ma, semua benda kena fikir sendiri. Makan, duit , buku itu ini. Tambah pulak hadap muka muka baru waktu tu dengan cenggeng je bila dapat member tak sekepala time tu tapi alhamdulillah getting closer now. 

Never forget every single things that happen here tak kira la sedih ke happy ke gila ke meroyan ke. Banyak benda belajar bila duduk uitm ni dan salah satunya jadi matang lah  :face35: hahaha kkk poyo je tapi betul la sebab jauh dari parent kan. Pastu bila dah jauh dari parent ni tahu pulak homesick rindu nak makan sedap sedap, dulu dari darjah satu sampai form 5 duduk rumah tak berapa nak syukur haa hambik sekali belajar jauh. Tapi harap nanti dapat sambung degree dekat Puncak Alam, takde jauh sangat hehehe insha Allah.

Uitm jugak turn me to someone yang boleh terima apa itu biologi dan betapa menariknya belajar kimia. Yela waktu form 4 dapat kelas bio pegi lari duduk kelas LK pasalnya...... then masa form 4 n form 5 pulak main main je belajar kimia tapi bila datang sini ha hambek sem 1 repeat balik kimia form 4 n form 5. Meranaaa :face36: Then masuk sem 2 dah suka kimia yeayyyyy . Getting better result semester by semester dan harap result sem ni lagi baik dari sem lepas lah aminnn. Nothing impossible as long as you put effort on it :135:

Pegi mana mana pun mang ade je isu pasal kawan tapi so far okey la but sometimes ada je sentap sampai berair mata tapi itu normal lah kan. Semoga Allah kuatkan hati dan selalu positifkan minda seorang asma aminnnnn. Another 10 month to go fightingggg :x::x::x::x:

Dan setakan duduk uitm ni jugak takde sangkut dengan mana mana jodoh hahaha. Yela coursemate laki pun 4 org je dan kitorang kat sini 3 sem duduk kolej tanpa laki until la sem 4 ni baru laki duduk sekali. Dan kelas aku pulak takde laki dan laki laki kat sini pulak takdenya sedar kewujudan aku wakakakakaka ayat pasrah siaaa :52: Tapi takpelah sebab malas lagi, chill ah muda lagi en enn *sometimes sunyi hmmm ....... Alah tapi sunyi sunyi aku pun melekat je depan laptop layan kdrama ahhahahaha so tak lonely lah kan ?

Tapi takpe, good thing take times. Dear bakal jodoh, ecehhhh :face71: Hope you doing fine like how fine i am, hope you struggling how struggle i am and hope you take care of yourself just how i take care of myself  Pahalll berbunga sia malam niiiiiiii


kkk takde gurau je dah bye :81:

new past